Verilerini sil

Son güncelleme: 2026-10-25

Bu sayfa, Hugbie verilerini nasıl sileceğini anlatır. Hugbie'in hesabı yoktur: verilerin kendi telefonunda saklanır, bu yüzden onları kendin silersin. Bu sayfayı okumak için oturum açman gerekmez.

Uygulama

Better Life With Apps tarafından yayımlanan Hugbie.

Verilerini nasıl silersin

  1. Hugbie'i aç ve Ayarlar'a git.
  2. Baştan başlamak grubunda Kıyıdan baştan başla'yı seç ve Sil ve baştan başla'yı onayla. Bu telefondaki arkadaşın, hedeflerin, keşiflerin ve notların silinir, hikâye yeniden başlar.
  3. Uygulamanın kalan dosyalarını da kaldırmak için uygulamayı telefonundan sil.

Önce bir kopyasını saklamak istersen silmeden önce Ayarlar'dan yedek dışa aktar.

Neler silinir

Bu verilerin bizde kopyası yoktur; bizim tarafımızda silinecek bir şey yok.

Neler kalır

Aboneliğin telefonundaki verilerin parçası değildir; Apple App Store'dadır. Uygulamayı silmek aboneliği iptal etmez ve iade sağlamaz; Kullanım Koşulları'nda anlatıldığı gibi Apple Hesabının abonelik ayarlarından iptal et.

Diğer gizlilik talepleri

Hakkında tuttuğumuz her şeye erişim, düzeltme ya da taşınabilirlik de isteyebilirsin. privacy@blwapps.com adresine yaz. Gizlilik Politikası, ne tuttuğumuzu ve nedenini açıklar.

İletişim

Silme ve gizlilik talepleri: privacy@blwapps.com
Genel destek: support@blwapps.com